Saitko apurahan?

APURAHAN MAKSATUS
Apurahan maksamista varten kirjaudutaan Jokesin sähköiseen apurahajärjestelmään. Myönnetyn apurahan ID-numerosarjan alta löydät linkit maksusuunnitelman ja apurahaselvityksen tekemiseen. Ilmoita apurahan maksamista varten tili- ja henkilötietosi sekä toivomasi maksatusajankohta. Maksamme koko apurahan kerralla.

Mikäli olet unohtanut salasanan järjestelmään, voit pyytää etusivulta uuden salasanan rekisteröinnissä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

APURAHAN RAPORTOINTI
Apurahan käytöstä on raportoitava kolmen kuukauden kuluttua sen käyttämisestä. Apuraharaportti on tehtävä sekä sähköisesti että postitettava mahdollisten tositteiden kanssa säätiön toimistolle. Jos jompi kumpi puuttuu, raporttia ei voida vahvistaa.

Apurahaselvityksessä raportoidaan, miten apuraha on käytetty ja mitkä ovat sen avulla saadut tärkeimmät tulokset. Selvitykseen listataan myös apurahan turvin tehdyt julkaisut ja/tai toteutetut näyttelyt.

Kun olet lähettänyt apuraharaporttisi sähköisesti (Tallenna ja Lähetä -napin painalluksen jälkeen), printtaa se ja postita alkuperäisten kuittien, opintotodistuksen, näyttelykutsun, valmistuneen julkaisun tai muiden tositteiden kera allekirjoitettuna säätiön postiosoitteeseen: JOKES PL 252 00531 Helsinki. Kuluihin myönnettyyn apurahaan liitetään alkuperäisiä kuitteja myönnettyyn summaan saakka. Elinkustannuksia ei hyväksytä raporttiin (päivärahat, ruokailukulut).

ELÄKEVAKUUTUS
Työskentelyapurahoissa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä MELAan, kun myönnetty apuraha on yli 1 326,67 euroa ja työskentelysi kestää vähintään neljä kuukautta. Säätiö ilmoittaa apurahat MELAan, muttei ilmoita sinne työskentelyaikaasi, vaan sinun tulee itse tehdä se.

Vuonna 2008 on tullut voimaan laki apurahansaajien eläkkeestä, lisätietoa apurahojen lakisääteisestä vakuuttamisesta MELAn sivuilta.

MUUTOKSET
Apuraha on myönnetty hakemuksessa kertomaasi tarkoitukseen. Jos alkuperäinen apurahan käyttösuunnitelmasi muuttuu olennaisesti, ano säätiöltä käyttökohteen muutosta. Jos apurahan käyttö viivästyy, voit anoa apurahan siirtoa säätiön hallitukselta esimerkiksi seuraavalle vuodelle.

Jokesin apurahoista seuraa karenssi, joka kestää kaksi täyttä vuotta.

Kaikissa apurahaa koskevissa kysymyksissä voit kysyä neuvoa säätiön asiamieheltä.