Kevään apurahahaku alkaa keskiviikkona

Jokesin kevään apurahahaku aukeaa 5. huhtikuuta ja päättyy 5. toukokuuta kello 16.

Kopiosto-apurahat on tarkoitettu ensisijaisesti lehdistölle, kirjankustantamoille sekä sähköisten viestimien verkkojulkaisuille työskenteleville ja työskennelleille journalisteille, Sananvapauden apurahat ja Jyrki A. Juutin stipendit kaikille Suomen Journalistiliiton jäsenille. Apurahoja myönnetään toimittajien lisäksi myös visualisteille, kuten graafikoille ja kuvittajille.

Apurahaa voi hakea vapaamuotoisiin perusteltuihin käyttötarkoituksiin, kuten ammatillisiin koulutuksiin, opintomatkoihin, kielikursseihin, kirja- ja näyttelyhankkeisiin, konferenssimatkoihin, tutkimukseen tai opintojen loppuunsaattamiseen. Lisäksi tarjolla on kolme säätiön ammatillista työpajaa. Jokesin työpajoissa tarjotaan työkaluja animointiin sekä videon äänitykseen ja äänen jatkokäsittelyyn. Jokesin Tietokirjapaja uusitaan ja tällä kertaa keskitytään erityisesti elämäkertoihin ja henkilökuvaukseen.

Apurahahaku päättyy perjantaina 5. toukokuuta kello 16. Apurahahakemus tehdään sähköisesti Jokesin apurahajärjestelmäänHakemus on allekirjoitettava pankkitunnuksilla ennen hakuajan päättymistä, muuten sitä ei oteta käsittelyyn.

Lue tarkkaan koko apurahailmoitus täältä.