Siirtyykö kielikurssisi tai konferenssisi? Muuttuivatko suunnitelmat?

Jokesin Podcast-pajaa vetävät Suvi-Tuuli Kanerva ja Elli Salo.

Korona-pandemia siirtää monen apurahansaajan matkaa tai kurssia myöhemmäksi. Jokesin apurahat on tarkoitettu pääsääntöisesti käytettäväksi vuoden sisällä apurahan myöntämisestä.

Jos apurahasi käyttöaikataulu, esimerkiksi konferenssimatkasi tai apurahakurssisi siirtyy vuoden sisällä apurahan myöntämisestä, voit huoletta siirtää reissuasi ilman, että olet yhteydessä säätiöön.

Jos taas apurahasi käyttö siirtyy seuraavalle vuodelle tai alkuperäinen käyttötarkoitus ei enää onnistu, ole yhteydessä säätiön asiamieheen. Voit anoa apurahan siirtoa seuraavalle vuodelle tai anoa apurahan käytön muutosta toiseen, mahdollisimman läheisesti alkuperäistä käyttötarkoitusta vastaavaan tarkoitukseen. Muutos hyväksytetään säätiön hallituksella ja sitä anotaan vapaamuotoisella siirto- tai käyttökohteen muutoshakemuksella.

Voit myös aikastaa apurahan maksatusta, jos apurahatyöskentelyyn tuleekin sopivampi ajankohta aikaisemmin kuin olit alunperin suunnitellut.

Jokesin kevään kielikurssit siirretään syksylle 2020. Kaikille kurssiapurahan saaneille journalisteille tarjotaan vaihtoehtoista ajankohtaa syksyltä 2020.

Kaikissa apuraha-asioissa voit olla yhteydessä säätiön asiamieheen.